Sonys nya surfplatta och klocka avslöjade – Swedfone

Sony håller en presskonferens på IFA-mässan i Berlin den 3 september. Där väntas man visa upp nya mobiltelefoner, och ryktena kring en Xperia Z3 och Xperia Z3 Compact duggar tätt, men det har även spekulerats kring en ny klocka och surfplatta.

Nu har händelsevis bägge dykt upp på bild i en Facebook-kampanj från Sony, för att sedan försvinna igen. Bilden visar någon som sitter vid en pool, vilket givetvis antyder vattentäta produkter, med en klocka på armen och en surfplatta i handen. Surfplattan ser ut att vara av det mindre formatet, precis som den Xperia Z3 Tablet Compact som det rapporterats om tidigare.

Klockan i sin tur är inte Sony Smartwatch 2 utan en annan enhet, som olyckligtvis ser ut att ha frångått standardfästet för armband som Smartwatch 2 hade. Att Sony tänker visa upp en ny klocka på mässan känns som en lågoddsare då man lanserade Smartwatch 2 vid samma mässa förra året, och då alla tillverkare lanserar nya klockor precis så ofta som det bara går just nu. Enligt tidigare läcka ska klockan ha högre skärmupplösning än föregångaren, vara vattentät, ha nytt användargränssnitt, men inte använda sig av Googles Android Wear.

Källa: tidningen mobil.

http://mobileservicesweden.wordpress.com/tag/rejta-swedfone/

https://twitter.com/hashtag/swedfone

https://www.tumblr.com/search/swedfone

https://www.facebook.com/swedfone

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s